Deze gezichtsbehandeling geeft jouw huid een extreme huidoppepper, de work-out voor je gezicht! De intensieve bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid wat zorgt voor een frissere teint. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor fijne lijntjes minder worden. Daarnaast wordt het bindweefsel verstevigd en dit zorgt voor verbetering van de huidstructuur.

Ik begin met een uitleg over de producten die ik ga gebruiken, dan volgt er een welkomstritueel met warme kompresdoeken en een heerlijke nek- en schoudermassage. Hierna begin ik met een reiniging en een dieptereiniging. Ook worden eventuele onzuiverheden verwijderd en krijg je een huidanalyse. Vervolgens masseer ik een crème masker in de huid zodat deze diep in de huid wordt opgenomen. Als afsluiter krijg je een heerlijk serum, oogcrème en 24u crème aangebracht op de gereinigde huid. Om de behandeling af te sluiten kan je onder het genot van een verse biologische thee van Cenzaa even in alle rust bijkomen in de behandelstoel.

Deze behandeling duurt 60 minuten maar je kunt hem natuurlijk altijd uitbreiden met het laten doen van je wenkbrauwen, wimpers of bepaalde delen die gewaxt moeten worden in je gezicht.

Let’s rock and roll your skin!

Terug naar behandelingen