Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waarin optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in 1 sublieme behandeling. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezondheid.

Highlights uit deze luxueuze gezichtsbehandeling met fijne extra’s:

  • Liftende bindweefselmassage rondom de ogen met de hyaluron therapy
  • Uniek massageritueel voor een stralend en verjongend oogcontourOok in luxe thuisprogramma verkrijgbaar!
  • Peel off masker met herstellende en kalmerende werking voor een uitgerust resultaat
  • Ontspannende voetscrub en massage
  • Wellness energy massage voor optimale ontspanning
  • Professioneel huidadvies onder het genot van een heerlijke kop Dream Tea

Premium Selected gekozen door 450 Cenzaa Salons

Met Global Cocooning geven wij jou een ‘premium selected’ collection! Met liefde uitgezocht door de Cenzaa salons over het hele land, gekozen als allerbeste! Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen. 

De Collectie der Collecties

Huidverbetering op het allerhoogste niveau met de hoogst haalbare resultaten, ontwikkeld met inspiratie vanuit de prachtige reizen die we gemaakt hebben langs de legendarische zijderoute, ondergedompeld in het warme Cenzaa gevoel.

Love Cenzaa as much as we do! 

HELLO BEAUTIFUL

I am a 100% DUTCH brand and I can tell that you are smiling. And why not? You have a reason to smile, since you are giving yourself the absolute best in skincare.

Love Cenzaa as much as we do.

GLO · BAL CO · COO · NING ~ (all; by cenzaa)

Een reis door de wereld van Cenzaa waarbij aandacht en het geweldige resultaat in huidverbetering je de liefde en warmte geven om zo het beste uit jezelf te halen. Ontdek jouw ideale combinatie van puurheid, gezondheid en luxe.

Global Cocooning

Cenzaa is geboren vanuit een ongelooflijke passie voor de huid en geïnspireerd door de legendarische zijderoute. Om alles in de wereld te ontdekken over huidverbetering, gezondheid en geluk. Gedreven door ambitie om het beste nog beter te maken, ontwikkeld Cenzaa al 10 jaar lang hoogwaardige producten. Met Global Cocooning krijg jij een ‘premium selected’ collection, door alle Cenzaa salons gekozen als allerbeste! Wij zijn trots op jouw liefde voor onze producten die wij met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven ontwikkelen. Love Cenzaa as much as we do.


Voor wie droomt van een jonge huid

Voor de vrouw die droomt van luxe reizen langs de zijderoute, nieuwsgierig is naar verre en warme oorden en intens geniet van in harmonie zijn met de natuur. Voor de vrouw die droomt van een jonge huid. Reis mee langs alle ultieme favoriete en mooie nieuwe producten van dit seizoen en ervaar het warme Cenzaa gevoel. Een reis die voelt als thuiskomen.

Terug naar behandelingen