Een mooie beautybehandeling in één keer! Door het epileren van de wenkbrauwen krijg je een mooie, strakke vorm en dit doet veel goeds voor jouw gezicht. Om meer uitstraling in het gezicht te krijgen kan je de wenkbrauwen en wimpers verven. Hierdoor hoef je niet meer elke dag de wenkbrauwen te shapen, mascara op te doen of bang te zijn voor uitgelopen mascara!

Wenkbrauwen
Om de donshaartjes te verwijderen wax ik eerst de wenkbrauwen. Om te bepalen wat een goede vorm van de wenkbrauwen voor je is, kijk ik naar de vorm van jouw gezicht.  Door het bijknippen van de wenkbrauwen wordt er gezorgd dat de haartjes in een goede vorm vallen. Hierdoor behaal je een strakker resultaat.

Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen, laat dan gelijk de wenkbrauwen verven. Ik bepaal aan de hand van jouw haarkleur, huidskleur en oogkleur welke kleur verf het beste bij jouw gezicht past. Het blijft ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar!

Wimpers
Je kan verschillende redenen hebben waarom je de wimpers wilt laten verven. Ga je bijvoorbeeld op vakantie, heb je geen zin in uitgelopen mascara of heb je een allergie waardoor je geen mascara kan dragen, maar toch mooie en donkere wimpers wilt? Geverfde wimpers ogen natuurlijker dan wimpers met mascara. Het blijft ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar!

De behandeling duurt ongeveer 35 minuten.

Terug naar behandelingen