De lash volume lift is dé perfecte behandeling als je voor een lange tijd gekrulde wimpers wilt! Verf gelijk de wimpers voor een intenser en voller resultaat.

 

Met deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers gekruld en worden de wimpers optisch verlengd. Door deze lift krijg je een open en frisse blik. Het resultaat van de lash lift is ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Tijdens de lash lift behandeling worden de wimpers tegen een siliconen pad aangebracht met een speciale oplosbare lijm die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. De behandeling is niet schadelijk voor de wimpers, omdat ik werk met siliconen pads en milde producten.

Wimpers verven voor intenser en voller resultaat

Door het verven van de wimpers in combinatie met de lift gaan je wimpers er intenser en voller eruit zien en is mascara niet meer nodig. Geverfde wimpers ogen natuurlijker dan wimpers met mascara. Het blijft ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar!

Waarom kiezen voor een lash volume lift?

– Het creëert een mooie, open en frisse blik in je gezicht.
– De wimpers lijken langer door de lifiting.
– 24 uur na de behandeling kan je alles weer doen met je wimpers (zoals mascara dragen en ogen schoonmaken).

De eerste dag na de behandeling

Je wimpers gaan na de behandeling nog een beetje aan elkaar zitten. Dit hoort zo en het is daarom belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt. Belangrijk is dat de wimpers 24 uur lang niet in aanraking komen met water. Je krijgt van mij een droog borsteltje mee na de behandeling zodat je de wimpers 24 uur na de behandeling even mooi uit elkaar kan borstelen. Je kan nu alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet zoals douchen en mascara dragen!

Ik raad een lash lift behandeling af als je:

– Ontstoken ogen hebt.
– Last hebt van eczeem op je ogen.
– Eigen wimpers erg beschadigd zijn.
– Veel gaten tussen je wimpers hebt.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Terug naar behandelingen