Wil je echt een goed tot rust komen? Laat dan je heerlijk verwennen met deze uitgebreide massage. Jouw gezicht, nek, schouders en armen worden gemasseerd. Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden al jouw zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving.

 

Deze behandeling bestaat uit een geurreis, welkomstritueel van warme kompresdoeken en een heerlijke nek- en schoudermassage. Ook krijg je diverse reinigingen en een dieptereiniging. Met de verschillende maskers van momenten trakteer je de huid! Tijdens het intrekken van het masker krijg je een hoofdhuid, oor en drukpuntmassage. Natuurlijk vergeten we de armen niet! Vervolgens krijg je een heerlijk serum en 24u crème aangebracht op de gereinigde huid. Om de behandeling af te sluiten kan je onder het genot van een verse biologische thee van Cenzaa even in alle rust bijkomen in de behandelstoel.

Deze behandeling duurt 90 minuten, maar je kan hem natuurlijk altijd uitbreiden met het laten doen van je wenkbrauwen, wimpers of bepaalde delen die gewaxt moeten worden in het gezicht of de oksels!

Terug naar behandelingen