Wil jij ook 2 weken lang geen omkijken meer hebben naar jouw verzorgde nagels? Met Shellac heb je geen last meer van afgesleten randen, afgebladderde nagels, scheurtjes, krassen of doffe nagels.

CND™ SHELLAC™

CND Shellac is dé innovatie op het gebied van nagellak en zorgt voor schitterende, sterke en glanzende nagels. Het is een professioneel behandeling en CND werkt alleen met gecertificeerde salons. In tegenstelling tot veel andere UV-cured polished is deze Shellac veilig in gebruik (ook voor zwangere vrouwen). CND Shellac is door de Readers Choice Award in 2010, 2011, 2012 en 2013 uitgeroepen tot het beste Gel Polish Product van de wereld!

De behandeling

Je kan de Shellac zowel op de voeten als op de handen laten zetten. De behandeling is inclusief mini-manicure óf voetverzorging. Ik ga eerst de nagels op de juiste lengte vijlen, de nagelriemen opduwen en de nagels ontvetten. Door het ontvetten van de nagels hecht de Shellac beter aan de nagels. Vervolgens breng ik een basislak aan zodat de Shellac langer blijft zitten. Daarna worden er twee lagen aangebracht van de door jouw gekozen kleur. Je kan kiezen uit 24 nagellakkleuren! Ik sluit af met het aanbrengen van een toplak. Deze toplak zorgt voor een mooie glans en een bescherming voor de kleur.

In totaal worden er vier lagen Shellac aangebracht en deze worden uitgehard onder een speciale UV-lamp van CND zodat de lak meteen droog is. Hierdoor heb je geen last van droogtijd en kan je direct genieten van je mooie, glanzende nagels. Ik sluit af met een nagelriemolie en een heerlijke handcrème van Cenzaa.

Verwijderen

Het verwijderen van de Shellac is veilig en pijnloos. Het verwijderen kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. De natuurlijke nagels worden dus niet beschadigd.

Waarom kiezen voor de CND Shellac?

– Prachtige glanzende nagels voor zowel de handels als voeten.
– Het blijft ongeveer 2 weken zitten.
– Geen droogtijd.
– Het is niet schadelijk voor de nagels.
– Het is makkelijk te verwijderen.

De behandeling duurt ongeveer 50 minuten.

Terug naar behandelingen