Shellac is een volledig nieuwe service! Geen vervanger van nagellak of kunstnagels. Een lak die maar liefst 14 dagen prachtig van kleur blijft.

Met Shellac heb je geen last meer van afgesleten randen, afgebladderde nagels, scheurtjes, krassen of doffe nagels.

Het resultaat ?

14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wilt opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken! Voor zowel voeten als handen!

De Shellacbehandeling is inclusief mini-manicure óf voetverzorging wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgd zodat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 4 lagen worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is.

Verwijderen?

Verwijderen is ook geen probleem, dat kan binnen 10 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een Shellac behandeling.

CND Shellac is door de Readers Choice Award in 2010, 2011, 2012 en 2013 uitgeroepen tot het beste Gel Polish Product van de wereld!

Terug naar behandelingen