Welkom op mijn website. Mijn naam is Lisa Annemarie en ik heb de opleiding management for Beauty and Wellness behaald. Op 26 juni 2015 is mijn Body & Beauty Studio geopend en heb ik mijn droom waar kunnen maken. De studio is gevestigd aan sportschool BodyMove Stiens.

Het is een kleinschalige maar sfeervolle ruimte waar men optimaal kan genieten van diverse ontspanningsmassages en schoonheidsbehandelingen. Ontspanning en beleving zijn samengebracht tot een therapeutische sensatie van geur en ‘’East meets West’’ behandelingen van Cenzaa. Mijn werkwijze is persoonlijk en resultaatgericht. De behandelingen zijn altijd afgestemd op jouw huidtype.

Cenzaa combineert het beste uit de natuur en wetenschap, met kwalitatieve producten en resultaatgerichte behandelingen. Er is niet alleen ontspanning maar ook resultaat voor een gladde, zuivere en mooie huid! Ze gaan voor ‘’puur’’, natuurlijke ingrediënten en parabenen vrije producten en daarom heb ik voor Cenzaa gekozen.

Ik verwelkom u graag in mijn sfeervolle salon!

Met stralende groet,

Lisa Annemarie