Boek zichtbare resultaten met deze intensieve bindweefsel behandeling!  

Ik begin deze 75 min durende behandeling met het Cenzaa welkomsritueel. Met dit ritueel wordt er een warme kompresdoek gelegd in de nek en op het gelaat en ruik je de heerlijke uitgekozen Cenzaa aroma geur die voor maximale ontspanning zorgt. Om het ritueel af te sluiten volgt er een korte nek- en schouder massage.

De huid wordt hierna gereinigd. Daarna voer ik een huidanalyse uit, ook wel een skincheck genoemd. De skincheck is van groot belang zodat ik kan kijken wat het eventuele huidprobleem is. Vaak speelt voeding hierbij ook een grote rol. Dan volgt er een dieptereining om de dode huidcellen te verwijderen. In deze uitgebreide behandeling vinden er twee masker momenten plaats. De eerste is het spicy skin shock masker. Dit masker stimuleert de celactiviteit en verbetert direct de doorbloeding. De aangebrachte werkstoffen worden dieper in de huid getransporteerd. Na het aanbrengen voel je onmiddellijk dat de huid een krachtig, intensief zuurstofimpuls krijgt.

Om de huid voor te bereiden op de bindweefselmassage gebruik ik een krachtig ampul wat ik afstem op wat jouw huid nodig heeft. Dit kan het Intense Firming Ampul, Timeless Caviar Ampul of Hyaluron zijn. Ze zorgen allemaal voor een gladde en stralende teint, lichte rimpelvorming verdwijnt en diepe rimpels nemen af.

Dan ga ik starten met de bindweefselmassage. Deze intensieve massage wordt altijd met handschoentjes gedaan. Hierdoor heb ik meer grip en zal de massage ook echt goed zijn werk doen. 

Na de massage breng ik het tweede masker aan. Het delight touch masker is een intensief hydraterend, herstellend en voedend masker. Het verbetert de huidteint, maakt de huid gladder en steviger. 

De behandeling sluit ik af met een heerlijk serum, oog crème en een 24u crème. Als laatste bespreken wij stap voor stap het plan door welke producten jij thuis kan gaan gebruiken om te werken naar het gewenste resultaat.

 

 

 

Ik werk samen met

Boek een behandeling