Wat mensen over mij schrijven

Wil jij een review over mij schrijven of ben je benieuwd naar mijn andere reviews? Klik dan hier.

Evelien E

Ik ben bij Annemarie terecht gekomen via een actie die ik had gewonnen een paar jaar geleden. Sindsdien ben ik er nooit meer weg gegaan! Altijd tevreden en elke keer ben ik weer enthousiast over nieuwe producten van Cenzaa of behandelingen die ze uitvoerd. Ik heb mijn plekje gevonden en raad het iedereen aan! Aanrader zijn de henna brows, zeker het proberen waard.

Monique Collin

Een paar maanden geleden kwam ik voor het eerst bij Annemarie om mijn wenkbrauwen te laten verven met Henna. Ik ben al bij veel verschillende schoonheidsspecialisten geweest en elke keer was ik niet tevreden over mijn wenkbrauwen. Er werd niet gekeken naar de juiste vorm wat bij mijn gezicht paste en/of teveel geëpileerd.

Annemarie is heel professioneel en vriendelijk, leuke gesprekjes tussendoor. En ze doet mijn wenkbrauwen perfect..!! Ik wil niet meer anders. Mooie vorm, goede kleur, niet teveel epileren en kijkt naar wat er bij jouw gezicht past. Alle wensen zijn bespreekbaar. Echt een topper. 

Irene Romkema

Altijd weer een feestje om bij Annemarie te komen! Ze maakt mijn wenkbrauwen altijd weer perfect, ook is er een gezellige sfeer. Annemarie kijkt erg goed naar de persoon die in de stoel ligt en weet precies welke producten goed zijn voor welk huid type. Ook kan ik niet meer zonder de producten van Cenzaa, ik kijk nu alweer uit naar mijn volgende bezoek!

Loes Verhoeven

Heel erg blij met Annemarie! Ze zorgt er altijd voor dat je helemaal tevreden haar mooie salon weer verlaat! Ontspannen/ gezellige sfeer en ze neemt echt de tijd voor je! Zelf laat ik bij haar mijn wenkbrauwen en/of wimpers doen. Daarnaast ook erg tevreden over de producten van Cenzaa, ik wil niet meer anders!

Femke bij de Leij

De enige die ik vertrouw met mijn wenkbrauwen is Annemarie, het resultaat is altijd zo mooi! Ook met de lash lift ben ik altijd super blij. Het is een uitje om weer naar de salon te mogen komen, hele fijne ontspannen sfeer!

Lotte van Zuiden

Mijn vaste schoonheidsspecialiste, laat hier altijd mijn wenkbrauwen harsen en verven en laat een wimperlifting doen. Het ziet er altijd perfect uit! Ze neemt de tijd en is perfectionistisch waardoor het er altijd goed door blijft zitten en ik er langer van kan genieten. Ik zou het iedereen aanraden!

Simone Rondaan

Annemarie neemt echt de tijd voor je. Ik kom er altijd weer vandaan met perfecte wenkbrauwen en een stralende huid. Ik kom snel weer langs, zodat ik kan liggen op de nieuwe stoel met stoelverwarming. ;)

Ik werk samen met

Boek een behandeling