Cenzaa

THE ART OF SCIENcE, THE ART OF NATURE.

‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. De producten van Cenzaa zijn volledig geïnspireerd door de natuur. Cenzaa zorgt goed voor deze bron van inspiratie en ze maken verantwoorde keuzes met liefde voor mens, dier en natuur. Ook maakt Cenzaa gebruik van natuurlijke werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben. Wellness en Huidverbetering is daarmee in ieder product bereikt.

 

Mijn zoektocht naar Cenzaa…

Toen ik mijn mooie salon opende was ik nog een jaar druk op zoek naar een huidverzorgingsmerk wat precies bij mij paste. Ik wilde gewoon graag volledig achter een merk staan en een merk tegenkomen waar ik enthousiast van werd, zodat ik dit over kan brengen naar mijn klanten. Op een dag raakte ik geïnspireerd door een verhaal van iemand die vertelde dat ze écht het perfecte huidverzorgingsmerk voor haarzelf had gevonden. Haar huid was altijd gevoelig en kon absoluut geen parabenen, alcohol en parfum verdragen. Ze vertelde over het mooie merk Cenzaa en zei hoe zacht alles voelde en hoe heerlijk de geuren waren van de producten. Ze zei "Mijn huid is weer aan het opknappen." Alleen daar werd ik al mega enthousiast van. Ik was vooral op zoek naar een eerlijk product zonder enige chemische stofjes, met lekkere geuren en waarmee ik klanten hun huid kon verbeteren.

 

Na mijn afspraak bij Cenzaa Nederland heb ik diezelfde dag nog besloten om samen te gaan werken met dit geweldige merk, omdat alles op de juiste plek viel. Ik wist het gewoon, dit wordt mijn merk! 

Waarom heb ik voor Cenzaa gekozen?

Cenzaa heeft het hele plaatje en is een ultieme beleving van rust, puurheid en blijheid waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Door middel van zien, ruiken, voelen, proeven en horen beleef je het totale Cenzaa concept. Ik laat je graag kennis maken met het unieke belevingsprogramma, gericht op intensieve huidverbetering.

 

Ook speelt een gezonde leefwijze een belangrijke rol bij mij en Cenzaa haalt hier het beste uit twee werelden; namelijk 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met de nieuwste ontwikkelingen. Alle cosmetische producten van Cenzaa omvatten de levenskracht van planten en zijn gemaakt met gezonde ingrediënten. Alles is klinisch getest en samengesteld met liefde en respect voor de schoonheid van mens, dier en natuur. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze met een stralende huid!

 

 

Het unieke 6-stappenplan 

Het verzorgen van je huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezonde huid heeft Cenzaa het 6-stappenplan ontwikkeld voor thuisverzorging. Er zijn altijd vragen over de huid wat je nou eigenlijk allemaal moet gebruiken. Hoeveel aandacht besteed ik aan mijn huid? Wat moet ik doen om mijn huid mooi en jong te houden?

 

De basis huidverzorging voor jong en oud bestaat uit 6 stappen. Met dit 6-stappenplan weet je precies wanneer je wel product moet gaan gebruiken. Het stappenplan is als volgt: 

 • Stap 1: Reinigen van het gezicht.
 • Stap 2: Dieptereiniging van het gezicht.
 • Stap 3: Het serum.
 • Stap 4: De 24H gezichtscrème. 
 • Stap 5: Het gezichtsmasker.
 • Stap 6: Het beschermen van de huid.  

 

 

Discovery boxen

Om je zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezonde huid heeft Cenzaa per huidtype mooie discovery boxen samengesteld met de producten uit het 6-stappenplan. Deze kenningsmakingsset is handig voor op reis, om uit te proberen of om cadeau te geven. De boxen zijn verkrijgbaar voor € 99. Doordat deze boxen te verkijgen zijn in 7 unieke uitvoeringen, is er voor elke huidwens een oplossing. De mini-brochure geeft je alle informatie over de producten en tips voor het krijgen van een stralende huid. 

 

INGREDIËNTEN EN WERKING

VAN CENZAA

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is bijzonder door de resultaatgerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de producten. Dit mooie systeem dringt diep door in de huid en zorgt voor vernieuwende huidverbetering. Elk Cenzaa product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten. Alle producten bevatten hoge geconcentreerde werkstoffen (tot wel 39,4%). Dit is 14 keer hoger dan de percentage werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën! Dit systeem zorgt voor schoonheid van binnen en buiten. De huid is immers de spiegel van de binnenkant.

 

Elk product geeft met het PCN2 systeem de onderstaande werking mee:

 • Vochtherstel.
 • Anti-age.
 • Anti-oxidanten.
 • DNA herstel.
 • Destress.
 • Geluksgevoel.

BAG-IN-BOTTLE verpakkingen

De producten van Cenzaa zijn verpakt in het unieke zuurstofdichte bag-in-bottle systeem. Deze zuurstofdichte afsluiting behoudt de zeer hoge concentratie PCN2 werkstoffen en zo heb je langdurige kwaliteit tot de laatste druppel. Daarmee biedt Cenzaa maximale kwaliteit van de producten voor maximale huidverbetering! 

 

Wist je dat de meeste cosmeticamerken hun crèmes verpakt hebben in een pot met een schroefdop? Helaas verliezen vele werkstoffen binnen 24 uur hun werking. Daarom zijn alle producten van Cenzaa verpakt in het unieke verpakkingsysteem. 

 

 

 

 

Ik werk samen met

Boek een behandeling