Met deze nieuwe, exclusieve en huidverbeterende behandeling gaan we aan de slag met een persoonlijk peel programma voor jouw huid. 

Wat maakt dit persoonlijke peel programma zo speciaal?

Het 360 SKINCODE Persoonlijk Peel Programma is een fantastische doorbraak op het gebied van fruitzuurtechnologie! Fruitzuren zijn natuurlijke bestanddelen, welke al eeuwen worden gebruikt om de huid er beter uit te laten zien. Een fruitzuurpeeling verweekt de bovenste huidlaag van de huid. In de diepere huidlagen wordt het aanmaak van collageen- en elastinevezels geactiveerd, zodat de huid gladder, voller en egaler wordt. Door de lage PH waarde, de gekozen percentages en pure samenstellingen van de peelingen zorgen ze voor een optimale dieptewerking. 

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor de talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en dus minder snel gaan ontsteken. Daarnaast hebben de fruitzuren een ontstekingsremmende werking waardoor het heel erg geschikt is om acne te behandelen. 

De fruitzuren waar ik mee werk zijn glycolzuur (meest bekende), melkzuur, amandelzuur en salicylzuur. Iedere peeling heeft zijn eigen specifieke werking en dieptewerking. Afhankelijk van de wensen van jouw huid wordt bepaald welke type fruitzuur ingezet zal worden.

Ze zorgen er ook voor om huidveroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken, zonder de huid onnodig te belasten. De 360° Skincode peelingen hebben een minimale inwerktijd, waardoor irritatie, roodheid en afschilfering minimaal zichtbaar zullen zijn in de dagen na de peeling. 

 

Het peel programma is geschikt voor:

- Rimpels en fijne lijntjes

- Pigmentvlekken

- Grove huidstructuur

- Vale/doffe huid

- Vochtarme huid

- Droge huid

- Actieve acne

- (Acne) littekens

- Algehele huidconditie verbetering

 

Effecten van het peel programma:

- Geeft een directe glow

- Maakt de huid glad en ultra zacht

- Vernieuwt de huid

- Verbeterende vochtregulatie 

- Creërt een heldere teint 

- Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

- Vermindert pigment en ouderdomsvlekjes 

- Vermindert de afscheiding van talg 

- Antibacteriële werking 

Deze behandeling kan niet worden gedaan wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of een extreem stressvolle periode hebt. 

 

Hoe ziet de behandeling er uit?

De behandeling begint met een reiniging om vervolgens een goede skincheck te kunnen doen om te kunnen bepalen welke peeling toegepast wordt en welke thuisverzorgingsproducten het beste aansluiten bij de wensen van jouw huid. Daarna krijgt de huid een dieptereiniging zodat de dode huidcellen verwijderd worden. 

Om de huid voor te bereiden op de bindweefselmassage gebruik ik een krachtig ampul wat ik afstem op wat jouw huid nodig heeft. Dit kan het Intense Firming Ampul, Timeless Caviar Ampul of Hyaluron zijn. Ze zorgen allemaal voor een gladde en stralende teint, lichte rimpelvorming verdwijnt en diepe rimpels nemen af. Dan ga ik starten met de bindweefselmassage. Deze intensieve massage wordt altijd met handschoentjes gedaan. Hierdoor heb ik meer grip en zal de massage ook echt goed zijn werk doen.

Hierna ga ik de huid voorbereiden op het peel programma. De huid wordt gedesinfecteerd en ontvet. De ogen en lippen worden beschermd met een créme en de ogen worden bedekt met wattenschijfjes. Nu kan de fruitzuur worden aangebracht. Dit wordt gelijkmatig verdeeld over de huid en zal ongeveer tussen de 2 en 8 minuten inwerken. Na de fruitzuur wordt de huid geneutraliseerd en nagereinigd. Vervolgens wordt de huid nabehandeld met koude kompresdoeken en sluit ik de behandeling af met een serum, oogcréme en 24u créme. 

 

 

Ik werk samen met

Boek een behandeling