Een mooie beautybehandeling in één keer! Geef je gezicht meer expressie en een open blik door het waxen en verven van de wenkbrauwen. Door het verven krijg je meer uitstraling in het gezicht en krijg je een vollere look. Verf gelijk de wimpers voor als je mooie, donkere wimpers wil! 

 

De behandeling

Door het epileren van de wenkbrauwen krijg je een mooie, strakke vorm. Als je je wenkbrauwen en wimpers verft krijg je meer uitstraling in het gezicht. Je hoeft niet meer elke dag de wenkbrauwen te shapen, mascara op te doen of bang te zijn voor uitgelopen mascara!

 

Wenkbrauwen
Om de donshaartjes te verwijderen wax ik eerst de wenkbrauwen. Om te bepalen wat een goede vorm van de wenkbrauwen voo jou is, kijk ik naar de vorm van jouw gezicht. Door het bijknippen van de wenkbrauwen wordt er gezorgd dat de haartjes in een goede vorm vallen. Hierdoor behaal je een strakker resultaat.

 

Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen, laat dan gelijk de wenkbrauwen verven. Ik bepaal aan de hand van jouw haarkleur, huidskleur en oogkleur welke kleur verf het beste past bij jouw gezicht. 

 

Wimpers
Je kan verschillende redenen hebben waarom je de wimpers wilt laten verven. Ga je bijvoorbeeld op vakantie, heb je geen zin in uitgelopen mascara of heb je een allergie waardoor je geen mascara kan dragen, maar wil je toch mooie en donkere wimpers? Geverfde wimpers ogen natuurlijker dan wimpers met mascara. 

 

Hieronder zie je een voor en na foto van zowel het epileren als verven van de wenkbrauwen en de wimper lift waarbij de wimpers gelijk zijn geverfd. De behandeling kan natuurlijk altijd in combinatie met een andere behandeling! 

 

Het blijft ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar! De behandeling duurt ongeveer 35 minuten.

Ik werk samen met

Boek een behandeling