Geef je gezicht meer expressie en een open blik door het epileren van de wenkbrauwen. Door het verven krijg je meer uitstraling in het gezicht en krijg je een vollere look. 

 

De behandeling

Epileren
Wenkbrauwen die een mooie, strakke vorm hebben doen veel voor het gezicht. Om de donshaartjes te verwijderen wax ik eerst de wenkbrauwen. Vervolgens kijk ik wat de vorm van jouw gezicht is en zorg ik ervoor dat de vorm van de wenkbrauwen hierbij goed aansluiten. Door het bijknippen van de wenkbrauwen wordt er gezorgd dat de haartjes in een goede vorm vallen. Hierdoor behaal je een strakker resultaat.

 

Verven
Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen en wil je graag meer uitstraling in jouw gezicht? Kies dan ook voor het verven van de wenkbrauwen. Ik bepaal aan de hand van jouw haarkleur, huidskleur en oogkleur welke verfkleur het beste past bij jouw gezicht. De verf legt een laagje om het haar en hierdoor gaan de wenkbrauwen er voller uitzien! 

 

Hieronder zie je een voor- en na foto van zowel het epileren als verven van de wenkbrauwen. De behandeling kan natuurlijk altijd in combinatie met het verven van de wimpers, een wimperlift of een andere behandeling! 

 

Het resultaat van de behandeling is ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar! De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Ik werk samen met

Boek een behandeling