Jouw wimpers liften is dé perfecte behandeling als je voor een lange tijd gekrulde wimpers wil! Door het verven van de wimpers krijg je een intenser en voller resultaat.

 

Waarom kiezen voor om je wimpers te laten liften?
  • Het creëert een mooie, open en frisse blik in je gezicht.
  • De wimpers lijken langer door de lifting.
  • 24 uur na de behandeling kan je alles weer doen met je wimpers (zoals mascara dragen en ogen schoonmaken).

 

De behandeling

Tijdens de wimper lift behandeling worden de wimpers tegen een siliconen pad aangebracht met een speciale oplosbare lijm die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Ik werk met siliconen pads en milde producten en hierdoor is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers. 

 

De eerste dag na de behandeling

Je wimpers gaan na de behandeling nog een beetje aan elkaar zitten. Dit hoort zo en het is daarom belangrijk dat je ze niet uit elkaar borstelt. Belangrijk is dat de wimpers 24 uur lang niet in aanraking komen met water. Je krijgt van mij een droog borsteltje mee na de behandeling zodat je de wimpers 24 uur na de behandeling even mooi uit elkaar kan borstelen. Je kan nu alles weer doen wat je normaal gesproken ook doet zoals douchen en mascara dragen!

 

Ik raad een lash lift behandeling af als je:
  • Ontstoken ogen hebt.
  • Last hebt van eczeem op je ogen.
  • Eigen wimpers erg beschadigd zijn.
  • Veel gaten tussen je wimpers hebt.

 

Wimpers verven voor intenser en voller resultaat

Door het verven van de wimpers in combinatie met de lift gaan je wimpers er intenser en voller eruit zien en is mascara niet meer nodig. Geverfde wimpers ogen natuurlijker dan wimpers met mascara. Het blijft ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar!

 

Hieronder zie je een voor en na foto van gelifte wimpers waarbij de wimpers gelijk zijn geverfd. Ook zijn haar wenkbrauwen gelijk geëpileerd en geverfd. De behandeling kan natuurlijk altijd in combinatie met een andere behandeling! 

Het resultaat van de lash lift is ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar en het verven van de wimpers ongeveer 3 tot 4 weken. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Ik werk samen met

Boek een behandeling