‘Rising Star’ Cenzaa Huidexperts van Nederland!

Datum: 16-6-2018

In 2018 organiseerde Cenzaa de Huid Expert Awards. Mijn salon bestond op dat moment 3 jaar en ik werkte toen 2 jaar samen met Cenzaa. Op een gegeven moment werd ik verrast in de salon door een coach van Cenzaa met een grote fles champagne.

Ik was natuurlijk super enthousiast. Hij kwam mij persoonlijk vertellen dat ik met nog twee andere salons genomineerd was! Ik viel in de categorie ‘Rising Star’ (Beste startende ondernemers van Nederland).

Het was natuurlijk niet zomaar iets. Om mezelf te bewijzen heb ik een salonplan opgezet en een vlog gemaakt over wie ik ben en mijn salon. Ook heeft de organisatie gekeken naar mijn social media, website, inzet, uitstraling van de salon en hoe ik mij heb ontwikkeld in deze mooie beauty branche. Ook kwam er nog een mystery guest langs voor een gezichtsbehandeling. Dit was heel spannend, ik probeerde zoveel mogelijk mezelf te blijven en de behandeling uit te voeren zoals ik altijd doe.

Na een paar weken werden alle salons uitgenodigd voor een officiële uitreiking van de genomineerde salons. Dit was een heel bijzonder moment. Je naam en salonnaam werden opgenoemd en ik mocht toen op een groot podium opkomen. Daarna kreeg ik een groot bos met bloemen en gingen we op de foto met Petra, de uitvindster van Cenzaa! Het was een grote happening.

De spanning begonnen wel te komen hoor, want een paar weken hierna werden de Awards uitgereikt met als thema Black & Gold. Voor deze speciale dag wilde ik écht even uitpakken. Mijn kapster kwam langs voor mijn haar, trok een hele mooie zwart met gouden jurk aan en mijn vriend, moeder en 3 vriendinnen gingen met mij mee.

Met alle deelnemers van de Huid Expert Awards verzamelden en werden we opgehaald met een grote limousine voor de geweldige opening. Als VIP’s maakten we onze glamorous entree op de rode loper en werden we toegejuicht door familie, vrienden, en andere Cenzaa salons. Dit was echt een gaaf moment!

Vervolgens gingen we naar het grote podium en de hele zaal zat vol met mensen. We moesten één voor één naar voren lopen en jezelf laten zien. Ik liep alsof het een missverkiezing was maar goed, je mocht je zelf één keer laten zien dus dan doe ik dat even goed, haha.

Achter ons was een super groot scherm waar ze alle ‘vlog’filmpjes lieten zien die we eerder hadden gemaakt. Mega raar om jezelf op zo’n groot scherm te zien! Iedereen zat vol spanningen…. De uitreiking kwam steeds dichterbij. Ik behoor natuurlijk al tot de top 3 van van Nederland en dit vond ik al een hele overwinning.

Helaas werd ik geen 1e, maar ik was niet teleurgesteld. Ik ben nog steeds trots wat ik toen in 3 jaar al had bereikt. Dat belooft veel goeds voor de toekomst! De Huid Expert Awards hebben mij hierna veel meer zekerheid, positiviteit en professionaliteit gegeven. Ik kijk terug op een hele toffe ervaring en ik had het voor geen goud willen missen!


Ik werk samen met

Boek een behandeling