Powderbrows

Datum: 26-10-2020

YES! De cursus voor het zetten van powderbrows heb ik gehaald en nu kan ik deze behandeling ook gaan aanbiedin in mijn salon! Benieuwd naar de eerste resultaten? Lees dan snel verder.

Ombré Powder Brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met deze mooie techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele manier gepigmenteerd met een speciaal PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Bij Ombré powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd en daar de punt toe donkerder. Hierdoor creëer je een mooie overloop, dit oogt heel zacht en natuurlijk. Dit resultaat is semi-permanent, dat houdt in dat je gemiddeld na 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen. 

Techniek: Ombré Powder Brows
Resultaat: 1 tot 1,5 jaar
Prijs: €350,- incl nabehandeling

Voordelen van Ombré Powder Brows

 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Heel natuurlijk poedereffect
 • Geen beschadiging van de huid
 • Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen
 • Geen wenkbrauw make-up meer nodig
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken
 • Geen littekens

Resultaat direct na de behandeling

Hoe worden Ombré powder brows gecreëerd?
Deze nieuwe techniek wordt toegepast met een speciaal PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald module in de lederhuid geplaatst. Het lijkt op tatoeëren maar in de permanente make-up wereld noemen wij dit pigmenteren. Met het PMU apparaat creëer je een zacht poeder effect.

Ik werk met hoog kwaliteit pigmenten en apparatuur voor langdurig resultaat.

Je wordt wakker met perfecte en natuurlijke wenkbrauwen. Dit scheelt veel tijd in de ochtend. Het is ook zeer geschikt als je kale plekjes hebt in je wenkbrauwen. Ben je bang dat de behandeling pijn doet? Na eigen ervaring is het epileren van de wenkbrauwen vervelender.


Resultaat direct na de behandeling

Hoelang duurt de behandeling?
Gemiddeld duurt de powder brow behandeling 2 tot 2,5 uur. Er vindt een intake plaats waarbij ik graag wil weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Ik begin met het opmeten van de wenkbrauwen zodat we kunnen zien welke vorm het beste bij jouw gezicht past. Ook bepalen we samen welke kleur het beste bij jou past. Hierbij kijk ik naar jouw huidskleur, eigen haarkleur, oogkleur en ondertoon van jouw gezichtskleur. Na de behandeling geef ik nazorg instructies mee. Deze zijn van groot belang bij het herstelproces van de powder brows. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk te volgen voor optimaal resultaat!

Hoe lang gaan Ombré Powder Brows mee?
Powder brows gaan gemiddeld 1,5 jaar mee, mits jij je houdt aan de nazorginstructies. Het is erg belangrijk om na de behandeling de adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je wenkbrauwen.

Ga jij bijvoorbeeld veel onder de zonnebank of lig je veel in de zon? Dan is de kans van vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel van deze techniek is wel dat de pigmenten geleidelijk vervagen en er geen kale plekken ontstaan in je wenkbrauwen.

Waarom Ombré Powder Brows?

 • Geschikt voor alle huidtype: droog/vet/gecombineerd/grove poriën. Zeer geschikt voor de rijpe huid.
 • Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading.
 • Heel natuurlijk poedereffect omdat de aanzet heel zacht is en het uiteinde donkerder.
 • Je hoeft niet meer bij te tekenen.
 • Na ongeveer 1,5/2 jaar wordt een touch up geadviseerd om de wenkbrauwen weer helemaal strak te krijgen.
 • Het is zeer goed toe te passen bij kale plekjes in de wenkbrauwen of littekens.
 • Er is geen roodheid of zwelling dus je kunt de volgende dag gewoon weer aan het werk.

Wat kost het zetten van de Ombré Powder Brows?

De prijs van de Ombré Powder Brows is €350,- inclusief de nabehandeling! Deze vindt plaats 6 weken na de 1ebehandeling.

Resultaat na 5 dagen

 

 

 


Ik werk samen met

Boek een behandeling